Tryk på fodboldtøj

Tryk på fodboldtøj. Har i endnu ikke besluttet jer for et holdsæt, har vi rigeligt med valgmuligheder. Vi opdaterer løbende vores site med nye designs fra Atmo Sportswear, Joma og Macron, som er de brands vi pt. har i vores portefølje. Vi kører ikke med mærker som Adidas og Nike, da vi mener kvaliteten i de mærker vi har er på niveau med dem og prisen er betydeligt bedre også.

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Trykningen af tøjet sker samtidig med bestillingen af tøjet. Vi har fri fragt på ordre over 1000 kr. og leverer typisk indenfor ca. 14 dage. Leveringstiden er dog som reelt hurtigere. Vi er specielister i tryk på fodboldsæt og holdsæt til alle sportsgrene.

Rabatter på fodboldtøj med tryk

Hvis i ønsker rabat kan i kombinere to forskellige rabatter. Den første måde at opnå rabat på, er ved at spille med vores Sportmonda logo på trøjerne som “sponsortryk”, hvis i accepterer dette, tilbyder vi 10% i rabat på hele jeres ordre. Den anden må i kan få rabat på, er på mængden. Bestiller i mere end 20 holdsæt, så skærer vi yderligere 10% på hele ordren. Det vil altså sige, at kombinerer i rabatterne og bestiller f.eks. 24 holdsæt med vores logo på tøjet, vil i kunne opnå 20% rabat på hele holdsæt ordren.<

Se vores website: Sportmonda.dk

craft fade spilletøj

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Tryk på eksisterende fodboldtøj

Vi får tit forespørgslen om vi også kan trykke på eksisterende fodboldtøj – og det kan vi sagtens. Prisen afhænger af hvor mange trøjer og hvor meget der skal på selve trøjerne der skal trykkes. I er meget velkomne til at kontakte os på info@sportmonda.dk – hvor vi svarer indenfor 24 timer.

Vi har mange moderne skrifttyper i vores portefølje, der kan få selv det kedeligste sæt til at se ud som en top moderne fodboldklub. Har i en sponsor i gerne vil have på jeres holdsæt, kan dette også lade sig gøre, hvis i sender logoet til os. Vi ser helst at filen i sender er i vektor format(.eps .svg eller .pdf), da kvaliteten af trykket vil blive betydelig bedre af dette. Tryk på fodboldtrøjer er vores ekspertise.

Trykning af tøjet foretages hurtigst muligt. Kontakt os for at høre nærmere for at høre omkring leveringstid.