Tryk på fodboldtrøjer til hold og klubber – køb hos os

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Mangler i tryk på fodboldtrøjer til jeres hold eller i jeres klub, så kan vi hjælpe. Vi har flere års erfaring med tryk og kan trykke i både enkelt farve og flere farver. Vi kan bl.a. hjælpe med at påføre klublogo eller sponsor på jeres trøjer. Har i helt andre ønsker som f.eks. tryk på shorts eller lignene, kan vi også klare det.

Tryk på fodboldtrøjer, hvordan?

Sportmonda varmepresser tryk på fodboldtrøjer

Det kræver en hel del at komme i gang med tryk på fodboldtrøjer, da der er rigtig mange ting man skal være opmærksom på for at komme i gang. En af de vigtigste ting man skal være opmærksom på når man trykker på fodboldsæt er, at trøjerne ofte laves i meget forskelligt materiale, og derfor er meget forskellig i hvad de kan tåle. Hos os bruger vi folie, der bliver printet ud fra en plotter og en varmepresser til at påføre folien til fodboldtrøjerne.

Fonte og fil formater til tryk

Det er meget udbredt i fodboldverdenen at gøre på denne måde. Typisk foregår det ved at vi først får sendt tryk ønsker fra kunden/klubben, det kunne f.eks. være navn og nummer bagpå en trøje. Vi har typisk selv disse fonte, men ønsker kunden/klubben noget andet beder vi som oftes om filer i formaterne .eps, .pdf , .ai eller .svg, da dette er vektor formater, der klart giver det bedste tryk resultatet. Vektor betyder i bund og grund at vi kan skalere op og ned som vi ønsker, uden at kvaliteten bliver forringet.

Filer til tryk

Når vi har filerne fra kunden smider vi det ind i vores plotter program, der laver en præcis opmålning af trykket, således at vores plotter ved hvor den skal skære henne. Herefter får vi et stort stykke folie ud, hvor vi kan hive det overskydende materiale af. Når det er gjort, kigger vi efter om plotteren har gjort sit arbejde godt nok. Det er meget vigtigt at kigge efter detaljerne, da man ikke kan lave noget om når trykket er påført trøjen – ergo det kan blive meget dyrt hvis man f.eks. har trykt 100 trøjer forkert.

Placering af tryk på fodboldtrøjerne

Placering af tryk

Når vi har indspiceret vores tryk, er vi klar til at placere det på vores fodboldtrøjer. Det gør vi ofte med målebånd, så vi sikre at vi rammer den rigtige distance fra ærmer til hals til bryst. Der er ingen der synes det er fedt at have et nummer for langt nede på ryggen. Derfor følger vi også DBU’s krav omkring reklame på fodboldtrøjer når vi trykker.

Efter vi har målt op og lagt trykket på trøjen, måler vi temperaturen på vores varmepresser. Det sikre at vi ved at den har den rigtige temperatur til tryk på fodboldtrøjer. Det er meget vigtigt at temperaturen er rigtigt. Er der ikke nok varme på, vil trykket ofte falde af efter et par vask. Når alt er som det skal være, lukker vi varmepressen og påføre trykket. Vi lader ofte presseren side i 10-15 sekunder for at opnå det ønskede resultatet. Herefter ryger trøjen ud af maskinen igen og ligger og damper af. Når trøjen har hvilet lidt, piller vi folien af og giver trøjen endnu en tur i varmepresseren.  Når trøjen til sidst er kommet ud, bliver den pakket og sendt ud til kunden.

Vi har igennem en lang årerække tilbudt tryk på fodboldtrøjer og er nu en af de førende i landet. Skal vi også trykke jeres trøjer, så tag et kig på vores udvalg her