Inspiration til holdsæt

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Hvis I har brug for inspiration til fodbold holdsæt, så har vi her lavet nogle grafiske eksempler. Det er kun fansasien der sætter grænser for mulighederne, så tingene kan i praksis kombineres som I har lyst til eller laves på en helt anden måde. Hvis I allerede nu ved, hvordan jeres holdsæt skal se ud, så kan I gå til Sportmonda.dk nu eller skrive til os på info@sportmonda.dk. Så kommer vi gerne med et godt tilbud til jer.

Det klassiske holdsæt – med “Sportmonda rabat”

Denne trøje er lavet for at vise et helt klassisk design på en trøje der ikke “bare” er ensfarvet. Der er valgt en Macron Cybele trøje i sort og gul med logo på brystet og klassisk nummer og navn på ryggen. Der er tilføjet Sportmonda reklame, som det kunne se ud hvis I vælger “Sportmonda rabat”.

craft fade spilletøj

Dette holdsæt vil kunne være et oplagt valg til mange sportsgrene, herunder fodbold og håndbold.

Det lækre stilrene holdsæt – inspiration til fodbold holdsæt

Denne trøje kan danne udgangspunktet for et fedt stilrent holdsæt. Der er valgt en Joma Europa II  trøje i blå med nummer og navn på ryggen med en lækker skrifttype.

Joma Tiger Orange Holdsæt

Dette holdsæt ville sagtens kunne gå i flere sportsgrene, men det er især oplagt at benytte i til fodbold.

Det klassiske holdsæt med korte ærmer

Denne trøje viser de klassiske muligheder der findes i en kortørmet udgave af et holdsæt. Tallene er i en klassisk stil med bløde buer, mens teksten er valgt i en ligeledes klassiske stil, dog her med mere skarpe kanter. Trøjen er en Macron Diadem i rød og blå, som er en rigtig lækker polyestertrøje i et klassisk design, bl.a. med den helt klassiske fodboldkrave.

joma crewIII holdsæt

Dette sæt vil især være oplagt til udendørssport i efterår, vinter og det tidlige forår. Trøjen danner derfor grundlag for et helt oplagt alternativ for ethvert fodboldhold.