Inspiration til holdsæt

Hvis I har brug for inspiration til fodbold holdsæt, så har vi her lavet nogle grafiske eksempler. Det er kun fansasien der sætter grænser for mulighederne, så tingene kan i praksis kombineres som I har lyst til eller laves på en helt anden måde. Hvis I allerede nu ved, hvordan jeres holdsæt skal se ud, så kan I gå til Sportmonda.dk nu eller skrive til os på info@sportmonda.dk. Så kommer vi gerne med et godt tilbud til jer.

Det klassiske holdsæt – med “Sportmonda rabat”

Denne trøje er lavet for at vise et helt klassisk design på en trøje der ikke “bare” er ensfarvet. Der er valgt en Macron Cybele trøje i sort og gul med logo på brystet og klassisk nummer og navn på ryggen. Der er tilføjet Sportmonda reklame, som det kunne se ud hvis I vælger “Sportmonda rabat”.

craft fade spilletøj

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Dette holdsæt vil kunne være et oplagt valg til mange sportsgrene, herunder fodbold og håndbold.

Det lækre stilrene holdsæt – inspiration til fodbold holdsæt

Denne trøje kan danne udgangspunktet for et fedt stilrent holdsæt. Der er valgt en Joma Europa II  trøje i blå med nummer og navn på ryggen med en lækker skrifttype.

Joma Tiger Orange Holdsæt

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Dette holdsæt ville sagtens kunne gå i flere sportsgrene, men det er især oplagt at benytte i til fodbold.

Det klassiske holdsæt med korte ærmer

Denne trøje viser de klassiske muligheder der findes i en kortørmet udgave af et holdsæt. Tallene er i en klassisk stil med bløde buer, mens teksten er valgt i en ligeledes klassiske stil, dog her med mere skarpe kanter. Trøjen er en Macron Diadem i rød og blå, som er en rigtig lækker polyestertrøje i et klassisk design, bl.a. med den helt klassiske fodboldkrave.

joma crewIII holdsæt

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Dette sæt vil især være oplagt til udendørssport i efterår, vinter og det tidlige forår. Trøjen danner derfor grundlag for et helt oplagt alternativ for ethvert fodboldhold.