Fodbold holdsæt – design og køb jeres holdsæt i dag

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Er du på udkig efter et enkelt fodboldsæt med tryk? Så besøg fodboldsæt.dk

Fodbold holdsæt er en af de typer produkter, som vi hos Sportmonda har meget stor erfaring med at designe og trykke. Vi laver holdsæt til en lang række sportsgrene, men en stor del af de ordrer vi modtager, er på fodbold holdsæt.

craft fade fodbold holdsæt til alle
craft fade fodbold holdsæt til alle

På baggrund af den erfaring vi har opnået, kan vi ofte hjælpe med gode råd og forslag i forbindelse med valget af design. Kontakt os på info@sportmonda.dk hvis I vil høre mere eller besøg os på Sportmonda.dk og se en del af vores udvalg og priser: Sportmonda.dk

Hvad er vigtigt for et godt fodbold holdsæt?

Når vi laver fodbold holdsæt, så prioriterer vi altid høj kvalitet, flot design og gode priser højt. Bag Sportmonda står 3 unge fyre, og da vi alle har spillet fodbold (på forskellige niveauer), så ligger det at designe og sælge fodbold holdsæt, vores hjerter lidt ekstra nært.

Ud fra vores egne erfaringer og snakke med en masse fodboldspillere, har vi derfor defineret de områder, som vi mener er vigtigst for et fodbold holdsæt til både mindre og mellem størrelse fodboldhold.

joma tiger orange fodbold holdsæt
joma tiger orange fodbold holdsæt

Høj kvalitet

Den høje i forbindelse med et sæt til fodbold dækker over flere områder. Mange har nok prøvet at trække en fodboldtrøje over hovedet, som bare føltes “helt rigtig”, men det kan være lidt sværere at definere præcis hvad der giver denne følelse. Det er dog dette vi stræber efter i forbindelse med vores fodbold holdsæt og noget af det der kan give denne følelse er kvaliteten.

Stort set alle producenter laver fodbold holdsæt i polyester, men vævningen og bearbejdningen kan give forskelle i bl.a. følelse, svedtransportering og vægt.

Vi samarbejder med producenter af fodbold holdsæt der konstant arbejder på at udvikle kvaliteten af trøjer, shorts og strømper. På denne måde sikrer vi, at de sæt vi sælger både holder højeste niveau idag, men ligeledes i fremtiden.

Udover de nuværende producenter vi benytter, så holder vi også hele tiden øje med hvad andre leverandører kommer med af fodboldtrøjer, short og strømper. Hvis vi imponeres af kvaliteten (kombineret med flot design og god pris), så vil vi altid være klar til at udvide vores sortiment med yderligere mærker.

Flot design

Det flotte design dækker over to aspekter. Det ene er selve grundesignet for tøjet, som udvikles og laves af producenten af tøjet. Det andet aspekt er de tryk der vælges. Det er især på det sidste parameter, at man kan skabe et specielt og unikt sæt og det er også her vi virkelig har specialiseret os.

joma tiger sort som holdsæt

Vi går altid efter at finde producenter, som prioriterer at udvikle nye fodboldtrøjer i flot og moderne design. Derudover ser vi helst, at der introduceres nye modeller mindst en gang om året. På denne måde sikre vi flotte moderne grunddesign til de fodbold holdsæt vi sælger.

I forhold til individualiseringen og trykket af fodbold holdsæt, så er det som nævnt et sted hvor man virkelig har muligheden for, at skille sig ud og skabe et unikt sæt. Vi kommer meget gerne med ideer og forslag til designet, baseret på vores erfaring indenfor tryk af fodbold holdsæt.

Gode priser

Vi mener at “value for money” er vigtigt ved køb af fodbold holdsæt. Samtidig med at vi ønsker at kunne levere den bedste kvalitet, så synes vi også der skal være en sammenhæng mellem prisen og kvaliteten. Dette giver sig også udtryk i de mærker vi har valgt at føre.

Vi har bl.a. valgt at benytte italiensk Macron som producent af fodbold holdsæt. Årsagen er simpel: Kvaliteten af Macron tøj er på højde med de aller største brands, men det kan samtidig fås det bedre priser. At vi har valgt Macron, fremfor nogle af de dyrere brands, forklarer meget godt hvad vi mener med, at “gode priser” er en vigtig faktor for os.

Macron fodbold holdsæt

Italienske Macron er pt. vores foretrukne producent af fodbold holdsæt og det er der flere årsager til. Kort fortalt leverer Macron fodbold holdsæt der lever rigtig godt op til de tre grundlæggende punkter, som vi prioriterer højt i forhold til fodboldsæt: Høj kvalitet, flot design og gode priser.

Macron blev etableret tilbage i 1971. I en del år levede de primært af bl.a. at producere fodbold holdsæt for mærker som Adidas, Nike, Spalding og Reebok, og først i nyere tid er de begyndt at fokusere kraftigt på deres eget brand.

Macron Wezen Holdsæt

I 2001 lavede Macron deres første officielle sponsorat af et professionelt fodboldhold og meget naturligt var det da også, at valget fald på Bologna FC der hører hjemme i samme by som Macron blev etableret. I dag leverer Macron holdsæt til en lang række professionelle sportshold, men det er dog stadigvæk primært fodbold som er i fokus.

Når man kigger ned over listen af professionelle fodboldhold der i dag spiller i holdsæt produceret af Macron, så synes jeg især det er værd at nævne følgende:
Napoli (ITA)
Lazio (ITA)
Aston Villa (ENG)
Crystal Palace (ENG)
Monaco (FRA)
Real Betis (SPA)
AZ Alkmaar (HOL)

Macron producerer fodbold holdsæt i allerhøjeste kvalitet. Teknologien bag sportstøjet fra Macron udvikles ligeledes løbende og med introduktionen af nye design sæson sikres det, at Macron hele tiden er helt fremme i forhold til både kvalitet og design.

Læs mere om Macron på deres officielle hjemmeside.

Macron Team – basis fodbold holdsættet

Team trøjerne er Macrons basis trøje til fodbold holdsæt. Dette betyder bl.a. at det er deres billigste fodboldtrøjer, men tag ikke fejl, kvaliteten er rigtig god og man får virkelig værdi for pengene med dette valg. Derudover betyder det også at den findes I et stort udvalg af farver, så der skulle være en mulighed for at finde det rigtige for de fleste klubber og hold.

Atmo Pallas fodbold holdsæt med tryk
Atmo Pallas fodbold holdsæt med tryk

 

Macron Team trøjerne er lavet i 100% polyester og materialet kaldes af Macron for Aerotex. Dette er et navn baseret på den møde stoffet er forarbejdet og vævet på. Trøjerne er relativt lette og svedtransporterende. De falder naturligt på kroppen og er meget behagelige at spille fodbold i.

Hvis I vælger Macron Team trøjen til jeres fodbold holdsæt, vil I have hele 15 forskellige farver at vælge imellem. Der er både alle de klassiske farver, men ligeledes farver som kan være svære at finde andre steder, f.eks. mørkegrøn, lyserød og “metal grå”.

Macron Diadem – kombinationen af klassisk og moderne

Hvis I vælger et fodbold holdsæt hvor Macron Diadem trøjerne indgår, så er I sikret et look der kombinerer det klassiske med det moderne. Trøjerne er derudover i rigtig høj kvalitet og føles rigtig lækre at spille i.

joma crewIII fodbold holdsæt
fodbold holdsæt

Macron Diadem trøjen er i 100% polyester og lavet i forarbejdningen Evertex. Under armene er der indarbejdet “micro mesh” materiale, som både giver god luftcirkulation og køling. Macron Diadem trøjerne findes på nuværende tidspunkt i 6 forskellige farver og hvis disse kombinere med f.eks. Mesa shorts er der rig mulighed for at danne et fedt fodbold holdsæt i høj kvalitet.

Samarbejdspartnere – Fodboldinspirator

Vi har en række samarbejdspartnere indenfor fodboldverdenen ud over de klubber vi sælger holdsæt til. En af vores samarbejdspartnere er Fodboldinspirator, der fungere som sparingspartner og trænerkonsulent for klubber, spillere og trænere.

Fodboldinspirator har samarbejdet med klubber som Taastrup FC og Lyngby Boldklub. Udover samarbejdet med klubber arrangerer Fodboldinspirator ligeledes en række fodboldcamps og individuelle træningsforløb direkte for spillere.

Mangler i en bødekasse skabelon?

Så har vi lavet en skabelon i kan bruge til jeres hold her.