10 fede fodboldsæt til jeres fodboldhold

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Vi har samlet 10 fede fodboldsæt, som kan designes og købes hos Sportmonda. Alle sættene kan bestilles direkte fra deres side, og fås fra kun 288 kr. inkl. moms og tryk. Vi ligger ud med et sæt fra Joma, som er et spansk mærke, der leverer tøj til nogle af de største klubber i Europa.

Husk at alle sæt kan købes på Sportmonda.dk herunder:

1. Joma Supernova – et stensikkert valg

Vores første sæt kommer fra spanske Joma. Du kender dem måske allerede. Joma har eksisteret siden 60’erne og har I mange år været kendt for at være et kvalitetsmærke. Vi er vilde med dette design. Det farverige mønster vil med garanti få modstanderen til at dreje hovedet og tabe kæben.

Joma Supernova fodboldsæt - et stensikkert valg

2. Macron Wezen – et lækkert fodboldsæt

Italienske Macron leverer holdsæt til mange store klubber i Italien. Man forstår godt hvorfor. Wezen er topklasse hvad angår fedt design. Det lækre “golf-ternede” mønster giver et lækkert finish og får hurtigt tankerne over på en Arsenal trøje.

Macron Wezen Rødt fodboldsæt

3. Atmo Pallas – mere simpelt bliver det ikke

Et ukendt mærke for mange, men vi mener stadig at det fortjener en plads på denne liste. Skandinaviske Atmo har leveret holdsæt i snart 5 år. Deres første model hed “Atmo Pallas” og kan stadig fås til billige penge. Simplicitet er noget alle fodboldspillere kan forelske sig i.

Atmo Pallas fodboldsæt

4. Joma Champion V – design i topklasse

Det behøver ikke være kompliceret at vælge et fedt fodboldsæt. Joma har gjort det nemt med deres Champion model. Modellen kører på femte version af designet, hvor de har pillet ved enkelte design elementer. Et design som man ikke vil fortryde at have valgt.

Joma Champion V fodboldsæt i brasilienske farver.

5. Craft Pro Fade – Et unikt design

Laver Craft ikke kun løbetøj tænker du? Nej det gør de bestemt ikke. De har i flere år leveret fede holdsæt til mange klubber i ind- og udland. Craft Pro Fade er bestemt ikke en undtagelse. Sættet har med sin overgang fra én farve til én anden skabt et unikt look. Bestemt et køb værd.

Craft Pro Fade fodboldsæt

6. Joma Hispa – vores favorit holdsæt

Første gang vi så dette sæt fra Joma, var vi solgt. Vi var vilde med det. Farvespillet på ærmerne giver et helt unikt look. Hispa blev hurtigt vores foretrukne trøje og har også vidst sig at være en af Sportmonda’s bedst sælgende trøjer.

Joma Hispa Unikt Fodboldsæt

7. Craft Pro Control Button – Det klassiske valg

Med Craft Pro Control Button får et i klassisk holdsæt, der med knapper i blusen giver et stilfuldt look. Sættet fås i 8 forskellige farver. Vi foretrækker enten den kongeblå farve eller den Brøndby-gule farve, hvis man rigtig skal vise sig frem på banen.

Fodboldsæt fra Craft i kongeblå

8. Macron Alphard – Den stribbede mulighed

Italienske Macron har været i branchen i mange år. Et af deres nyeste skud på stammen, er Macron Alphard. Det fede ved trøjen af de horisontale striber som løber hen over trøjen. Det skaber et rigtig godt farvespil med de to nuancer af farven. Trøjen bliver endnu federe når man får tryk på hos Sportmonda, hvilket i øvrigt er inkluderet i alle deres priser på fodboldsæt.

Macron Alphard det stribede fodboldsæt

9. Joma Combi – Det enkelte og billige valg til holdet

En af de bedst sælgende trøjer i øjeblikket er Joma Combi. Sættet er med sit enkelte design det nemme valg. Sættet sidder kropsnært og fås til en pris hvor alle kan være med.

Joma Combi fodboldsæt

10. Macron Tabit – Detaljen er kraven

Når man skal vælge holdsæt, ser man typisk at de laves med enten v-hals eller rund hals. En af de detaljer som virkelig giver et fedt fodboldsæt, er når der er krave på trøjen. Macron Tabit har netop det. Sættet er på første hylde hvad design angår og er vores absolut favorit af Macrons designs.

10 fede fodboldsæt til jeres fodboldhold 1

Fandt du ikke jeres næste sæt på denne side, så er der mange flere sæt at finde på nedenstående link.