Om Holdsæt.dk og Sportmonda

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Holdsæt.dk er en side lavet af Sportmonda, for at give et indblik i nogle af de erfaringer og muligheder vi tilbyder, hvis I benytter os som leverandør af jeres næste holdsæt.

Om siden – Holdsæt.dk

Holdsæt.dk har primært to formål:
1) At vise den erfaring, de tanker og krav til kvalitet der ligger bag vores design, tryk og salg af holdsæt.
2) Hjælpe med inspiration til jeres næste holdsæts design.

På baggrund af de to ovenstående punkter har vi valgt at dele siden op i fire dele:
– Forsiden – der fungerer som informationsside.
– Inspirationssiden – der viser illustrative eksempler på, hvad vi kan levere.
– Referencesiden – der viser nogle af de holdsæt vi gennem tiden har leveret. Denne side kan ligeledes fungere som inspiration.
– Fodbold holdsæt siden – der fokusere specifikt på holdsæt til fodbold.

Vi håber altså grundlæggende at siden kan være med til at hjælpe jer tættere på, hvad der er vigtigt for jer og hvordan jeres næste holdsæt skal se ud. Hvis I stadigvæk ikke er sikre på dette, så hører vi meget gerne fra jer, for så hjælper vi gerne med yderligere inspiration og informationer.

Om os – Sportmonda

Om Holdsæt.dk og Sportmonda 1

Sportmonda blev i 2013 etableret af tre sportsentusiaster. Vi elsker sport og vi elsker den måde holdets værdier og tilhørsforhold kan forstærkes gennem individualiseret sportstøj. At lave og sælge individualiseret sportstøj i høj kvalitet, flot design og til gode priser er derfor nogle værdier vi sætter rigtig højt.

Vi kan tilbyde de fleste typer sportstøj med tryk og hvis I ønsker vores hjælp med at vælge eller lave designet til jeres tryk, så tilbyder vi meget gerne denne hjælp.

Hvis du vil lære mere om os og vores virksomhed, så besøg os på vores hjemmeside: Sportmonda.dk – hvor det er muligt at designe og købe holdsæt direkte på siden.

Hvor finder du os?

Vi har ingen fysisk butik, men udelukkende vores produktion/lager. Dette er blandt andet med til at holde omkostningerne nede, således at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Du finder os dog flere steder online, bl.a. på Sportmonda.dk og flere sociale medier, f.eks.:
Facebook
Instagram
Twitter

Hvordan kommer du i kontakt med os?

Hvis du besøger os på vores hjemmeside kan du finde yderligere informationer. Men grundlæggende er de to hurtigste måder at komme i kontakt med os på at skrive en mail på info@sportmonda.dk eller skrive en besked til os på facebook. Begge steder er det vores ambition at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

Sportmonda I/S
CVR: 35082166

Engager 2-4
2605 Brøndby
Danmark